Vitamin B63 Vendégház

A természet közelsége és kikapcsolódás: ezt kínáljuk Önöknek a Tokaji-borvidék és a Hernád-völgye találkozásánál, a Zempléni-hegység lábánál. Festői táj, tiszta levegő, nyugalom. Fedezze fel velünk e csodát! A Vitamin B63 Vendégház Boldogkőváralja csendes utcájában, a település központjától mintegy 400 méterre található. Boldogkő vára autóval 4-5 perc alatt, gyalog 15-20 perces sétával érhető el.

“Ezt a házat lakni kellene, mert olyan különleges a hangulata, hogy egy falusi számára is élmény” B. I.

Néhány évvel ezelőtt vásároltunk egy hagyományos boldogkői kőházat („parasztházat”), hogy felújítva megmentsük az utókornak. Amit lehetett, igyekeztünk megóvni: megőriztük a kőfalakat, helyenként megvillantva a kő szépségét, az eredeti fa födém nagy részét, néhány ajtót és kopott küszöböt. A régi ablakszárnyakból mindössze kettőt sikerült megmenteni, melyek tükörként mosolyognak vissza fürdőszobáink faláról. A hagyományos és korszerű megoldásokból valamint az egyedi ötletek keveredéséből olyan sajátos, bájos hangulat alakult ki, hogy úgy döntöttünk, ezt másokkal is megosztjuk. Így alakult ki a Vitamin B63 Vendégház, mely egy két hálószobás apartmannal, és egy kisebb külön bejáratú szobával várja vendégeit. A szobákba új, egyedi bükkfa ágyak és szekrények kerültek, a konyha szintén bükkfa bútort kapott.

Az apartman alapterülete mintegy 55 négyzetméter. Két hálószoba, egy konyha-étkező-előtér, valamint egy zuhanyozót, WC-t, mosdót magába foglaló füdőszoba tartozik hozzá. A nagyobbik hálószobában 4 különálló ágy (ebből 2 egymás mellett elhelyezve) található, valamint egy ruhásszekrény, 2 karosszék kisasztallal, LCD TV műholdas csatornákkal, valamint egy kis cserép-kandalló.

A kisebbik hálószoba berendezése: 2 ágy, egy karosszék, fali fogas, LCD TV, lemezkandalló, szekrény.
A konyhában kerámialapos tűzhely, elektromos sütő, hűtőszekrény, vízforraló, kávéfőző, mikrohullámú sütő, főzőedények, tányérok, kancsók, poharak, evőeszközök, konyharuhák találhatók.

A ház kerthez közelebbi végében egy külön bejáratú kis szoba található. Alapterülete 15-16 négyzetméter, melyben 2 ágy, egy kinyitható kanapé, egy összecsukható asztal, egy ruhásszekrény és egy minikonyha (két főzőlappal, mosogató-medencével, hűtőgéppel), főzőedények, mikrohullámú sütő, tányérok, kancsó, poharak, evőeszközök, konyharuhák, LCD TV található. A kis szobához önálló fürdőszoba tartozik.

A vendégházhoz egy 30 négyzetméteres terasz és kb. 900 négyzetméteres udvar, kert tartozik, ahol grillezhetünk, bográcsozhatunk vagy szalonnát süthetünk. Étkezhetünk a gyümölcsfák alatt, a diófa árnyékában vagy csak egyszerűen élvezhetjük a vidéki csöndet és levegőt.

Vendégházunk folyamatosan nyitva tart. Előzetes foglalás szükséges, bejelentkezés 14.00-21.00 óráig, kijelentkezés 11 óráig.

Segítség a környék megismeréséhez: http://vitaminb63.hu/qr-kod-terkepek/

Vitamin B63 Vendégház

Min. ár 9 300 Ft /2 fő/éj

Boldogkőváralja

Foglaltsági naptár

  • 12345678910111213141516171819202122232425262728293031
  • Vitamin B63 szoba
  • Vitamin B63 apartman
Az információk tájékoztató jellegűek, nem minősülnek garantált elérhetőségnek

Virtuális bemutatás

Közvetlen a szállásadóval!