Villa Szent Jakab

Vászoly egy 230 lelket számláló meseszép kis falu a Balaton-felvidéki Nemzeti Park szívében. Az apró völgy, amelyben szerényen meghúzódik, erdőkkel, patakokkal, friss vizű forrásokkal ölelt. Az erdők, mezők, vadvirágos illatos rétek lágy ritmusban váltakoznak a szépen ívelt dombokkal, melyeket dúsan tarkítanak szőlők és borospincék. A környéket változatos flórája , faunája és domborzata ideálissá teszi a természet megfigyelésére, barangolásokra vagy hosszabb kirándulásokra, sportolásra akár gyalog, kerékpáron, vagy lóháton.

Ettől a csodálatos nyugodt környezettől mindössze öt perc autózás a Balatonakali strand, két perc a Royal Balaton Golf és Yacht Club, tíz-tizenöt perc Tihany, Balatonfüred, a közelben található a Káli-medence, Kapolcs, a Bakony, Nagyvázsony és Veszprém.

A faluban áll egy vadregényes, víziszínpaddal és nézőtérrel ellátott gyönyörű tavacska, mely nyaranta több művészeti eseménynek ad otthont, valamint romantikus esküvők helyszínéül is szolgál.

A falu egyik legszebb részén, közvetlen a Katolikus templom szomszédságában áll a balaton-felvidéki építészeti tradíciókat követő új építésű Villa Szent Jakab,melyet a legkorszerűbb fűtés-és hűtés technológiával szereltünk fel, így egész évben tudjuk fogadni Vendégeinket.

A ház, 6 kisebb – nagyobb fürdőszobás, ízlésésen, kényelmesen berendezett szobával rendelkezik. Minden szobához tartozik led TV és ingyenes WiFi.

A pihenés részeként meginvitáljuk Önöket gasztronómiai utazásokra is a vászolyi sajtmanufaktúra ízletes sajtjaival és a régió kistermelőinek finomságaival ( sonka- kolbász, lekvár, ,méz,tojás, zöldségek- gyümölcsök, csokoládék, szörpök). Ezekből varázsolunk minden reggel az Önök asztalára, és ha kedvük van nálunk, romantikus kerti környezetben vacsorázni, az ínycsiklandó finom falatokat megkoronázzuk a környék kiváló boraival is.

Ezzel várjuk a kikapcsolódni vágyó, a tarka turistaáradattal szemben a természetet, csendet kedvelő vendégeinket.

A tulajdonosokat a varázslatos környék, a béke fogta meg és mivel évek óta vendéglátással foglalkoztak, biztos ízléssel, elképzeléssel építették meg a Villa Szent Jakab Vendégházat. A névadó Szent Jakab nevével a falu számos látványossága kapcsán is találkozunk, a patak, a tó és a templom is ezt a nevet viseli.

A Villa Szent Jakab tavaly júniusban nyílt és 6 stílusos, minden igényt kielégitő, hangulatos szobájával, gourmet reggelijével várja az ide látogató értelmiségi, bringázni szerető, a vidéki értékeket kedvelő embereket.
Herman Ági - szerk.

Villa Szent Jakab

Min. ár 11 500 Ft /fō/éj

Vászoly

Közvetlen a szállásadóval!