Titi Family Apartman

Gyógykúrára érkező vagy csak egyszerűen pihenni vágyó vendégeinknek ajánljuk Nyugat-Dunántúlon, Bükfürdő csendes nyaraló övezetében található Titi Family Apartmanunkat. A vidéki bájjal és modern eszközökkel rendelkező, mozgássérültek számára is akadálymentes Titi Family Apartmanban a háziak és más vendégek jelenléte nélkül pihenhetnek. A házban 5+2 fő kényelmes nyaralása biztosított, de ha csak kettesben jönnének a párjukkal, akkor is szívesen látjuk Önöket.

Az önálló nyaraló a Gyógy- és Élményközpont bejáratától 300 méterre, a Termál,krt 13. szám alatt található.
Az igényesen felújított, légkondicionált házban TV-vel berendezett, tágas nappali, teljesen felszerelt konyha, 2 db emeleti hálószoba és 2 db fürdőszoba található. Wi-Fi az egész épületben elérhető.

A gyerekeknek a helyszínen kerti játékok, a családnak grillezési, kerékpározási lehetőség is rendelkezésére áll. A kellemes pihenést szolgálja a csendes udvarra néző terasz és erkély. A szálláshelyen ingyenes parkolási lehetőség biztosított.

A szállás díját SZÉP kártyával is kiegyenlíthetik. Kérje személyre szabott árajánlatunkat!
Szeretettel várjuk vendégeink érdeklődését:

Őri Beáta és Gáspár Tivadar

Titi Family Apartman

Min. ár 12 000 Ft /ház/éj

Bükfürdő

Aktuális csomagajánlatok

Közvetlenül a szállásadó fogja elküldeni Neked az aktuálisan elérhető legjobb árajánlatot.
  • Bükfürdő, Titi Family Apartman, ahol gyógyulásának nincs akadálya
    Tudta, hogy a büki gyógy-kúrát háziorvosi beutalóval is igénybe veheti? Gyógy-kúrára érkező Vendégeink számára kedvezményesen biztosítjuk Bükfürdő csendes nyaraló övezetében, a Gyógyfürdő bejáratától 3-5 perc sétaútra található igényesen felújított, kerekes székkel is kényelmesen használható földszint, továbbá emelet elrendezésű magánszálláshelyünket. Akadálymentes nyaralónkban a háziak és más vendégek jelenléte nélkül pihenhetnek. Kérje egyénre szabott gyógy-kúra ajánlatunkat!
Közvetlen a szállásadóval!