The Bat Barn

Lehnerpuszta három emeletes magtára a 1900-as évek elején épült. Felújítása nemrég ért véget. A ma már vendégházként működő épület és vendégszobái külön külön is kibérelhetők. A renoválás során nagy figyelmet fordítottak az egyedülálló hagyományos karakter megőrzésére.

Az épület belseje teljesen megújult, kényelmes szobákkal, fürdőszobákkal és ebédlővel. A magtár homlokzatát és külső elemeit is felújították, de eredeti külsejét megőrizték. A téglákat megtisztították, az ablakokat felújították, de az épület mezőgazdasági jellege nem változott. Belül az eredeti faszerkezet is megmaradt: a padlózati mennyezet és a gerendák is.

A ház meleg, meghitt hangulata és a modern elvárásoknak megfelelő kényelem a vidéki élet régmúlt értékeit őrzi. A letisztult, elegáns enteriőr és a falusi környezettel összhangban vannak egymással. A vendégházat, a kúriát és a major más épületeit egy tíz hektáros kert veszi körül, több száz éves fákkal, különféle madárcsalogató bokrokkal, őshonos virágokkal.

Nagyon szeretem az olyan titkos búvóhelyeket, ahol az ember mit sem sejtve talál rá olyan csodákra, eldugott idilli vendégházakra, mint a Bat Barn-ra. Egy igazi különleges vidéki szálláshely, különleges alkalmakra- vagy csak úgy, egy kicsit elvonulni.

Az épület mezőgazdasági karakterét őrző jegyek megmaradtak, a világos tégla fal, mélyzöld ablakkereteivel szinte belesimulnak a környezetbe. Ugyanez az érzése az embernek amint a belső tereket, hangulatot próbálja befogadni. Az eredeti faszerkezet megtartásával, és a fehér szín dominanciájával, itt-ott egyedi antik tárgyakkal kombinálva, mindenhol a visszafogott elegancia, a harmonikus elrendezés jóleső érzése honol.
Herman Ági- szerk.

The Bat Barn

Min. ár 50 000 Ft /2 éj/2 fő dupla szobában reggelivel - hosszabb távra, egész házra (6 főtől-12 főig) egyedi ajánlat

Kelevíz

Aktuális csomagajánlatok

Közvetlenül a szállásadó fogja elküldeni Neked az aktuálisan elérhető legjobb árajánlatot.
  • Szilvesztere tele vagyunk!
Közvetlen a szállásadóval!