Magazin

Terrakotta újratöltve

Olvasói kérésre erősítjük kreatív rovatunkat! Mivel a neten rendkívül sok ötletes és profi lakber- kreatív blogot találtok, mi inkább csak egy-egy trendet, érdekességet fogunk kiragadni, különösen olyanokat amik a pihenéshez, nyárhoz, kikapcsolódáshoz kapcsolódnak.

Kezdjük egy igazi nyári témával- képzeljünk magunk elé egy gyönyörű mediterrán villát, a maga egyszerűségében, pasztell színeivel, régi bútoraival.. egyszerűen csodálatos. Sokunk próbálja a mediterrán hangulatot otthon a négy fal közt is megteremteni, de ez néha átcsap a narancssárga-terrakotta szín extrém használatába. Akkor is ha eredetileg ennek nem sok köze van a déli stílushoz..

A 2016-s év úgy tűnik a terrakotta színvilág visszatérése lesz, de csak az egészen finom, visszafogott púder árnyalataiban. Remélhetőleg az “égetett föld” szín bár újabb köntösben, de sokak házába visszatér(het).

f. providenceltddesign.com
f. providenceltddesign.com
clarenicolsonstylist.com
clarenicolsonstylist.com

A kötelező rikító sárga kombi helyett a halvány kék- és zöld árnyalatok játszanak, szürkével és sok-sok fehérrel kombinálva. Mindehhez jó adag érzék kell, hogy megtaláljuk az egyensúlyt, de ha biztosra akarunk menni, a terrakottát kizárólag a kiegészítőkben hozzuk be.


f. bhg.com, blog.styleestate.com, brightboldbeautiful.com, createandbabble.com, jossandmain.com, myidealhome.tumblr.com, style-files.com

“A narancs a legboldogabb szín” – vallotta Frank Sinatra. Egy egészen kevéske, jól eltalált árnyalatában is elég ahhoz, hogy boldogsághormonjaink működésbe lépjenek. 🙂

Nézzük a nívósok közül kik voltak bevállalósak:

Ez itt a Mandalaház megoldása:

_MG_0463 _MG_0454
A Villa Millenium se szűkölködik a boldog színekben:

Villa MillenniumDGy_163 Villa MillenniumDGy_181

Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda, igazán kellemes árnyalatot találva:

DSCN8036 DSCN8039

Dióliget Vendégház, mesterien kombinálva a türkizzel és fehérrel:

IMG_1838k IMG_1822k

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.