Magazin

Tengerparti stílusban

Egy régebbi posztunkban már adtunk tippeket, milyen egyszerű és megfizethető módon, csupán kiegészítőkkel is visszahozhatjuk a nyári hangulatot a lakásba.

Most egy olyan szemet gyönyörködtető otthont mutatok be neked, melyet tipikusan tengerparti stílusban rendeztek be. De ha jobban megnézed, lényegében akár egy panellakásban is megvalósíthatod, a receptje nem túl nehéz.

A stílus fő eleme természetesen a kék (bármelyik) árnyalata, a homokszínek, majd ezt lehet kombinálni a fehérrel, szürkével, kék csíkos, vagy egyéb mintás textilekkel. Nagyon jót tesznek a hangulatnak a természetes kiegészítők, font kosarak, gyékény rolók, a fehér vagy rusztikus kisbútorok.  Bár itt gondolom olyan szuper a kilátás, hogy bűn lenne függönyt felrakni, és amúgy is kell hozzá a sok-sok fény, de el tudnám képzelni egy könnyed, áttetsző fehér függönnyel is. Nektek hogy tetszik?


Lehet tovább inspirálódni, álmodozni :), a forrásban is megjelölt szuper blog több ezer tippet ad a tengerparti stílus megvalósítására. Forrás

Egy itthoni példa, bájos tóparti kisházikó Polányban

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.