Magazin

Romantikus hajókázás

Ha nem tartozol a szerencsések közé, akik épp szabadságukat töltik, de szeretnéd Te is érezni a nyaralás hangulatát- a víz meleg illatát- ajánlom, menj el kedveseddel egyet hajókázni! 🙂

Csempéssz Te is nyaralós hangulatot a hétköznapokba, egyszerűbb, mint gondolnád! A következőkben 10 romantikus hajókázási tippet adok, hova érdemes elindulnotok, hamarosan indul a hajózási szezon!

1. Naplemente Túra a Balatonon

A nap kora esti szakaszában, a tavon hajózva gyönyörködhettek a káprázatos naplemente látványában. A romantikus egy órás hajóút során pezsgővel és üdítővel is kedveskednek. Jún. 4-től, szombatonként a Füredi kikötőből, júl. 9-től főidény, bővített járatszám és kikötők.

1_naplemente_tura

Forrás

2. Romantikus csónakázás a Dunán évfordulókra, ajándékba

A hajózás tökéletes ajándék akár évfordulóra, akár párunk születésnapjára, amint a lemenő Nap fényében pezsgőzhettek egy nyitott motorcsónakon, miközben a gyönyörű panorámán legeltetitek szemeiteket. Romantikus élmény a Duna vizén. Az ajánlat elérhető a Tisza-tón is.

2_hajozakas_dunan

Forrás és Forrás

3. Gourmet Színházhajó

A Gourmet Színházhajó kulináris és színházi élményekkel kényezteti az érdeklődőket.
A 2 órás belvárosi sétahajózás során négyfogásos Gourmet vacsorával és színházi előadással várják a vendégeket.

3_szinhaz_hajo

Forrás

4. Gyertyafényes vacsora a Dunán

A gyertyafényes vacsorát Budapest varázslatos fényei mellett, a szakács remekei, kedves kiszolgálás és élőzene teszi még hangulatosabbá.

4_gyertyafenyes

Forrás

5. Operetthajó

Az Operetthajó Társulat nemzetközi műsorával gondoskodik a vendégek magas színvonalú kulturális szórakoztatásáról, mely egy sétahajózással és vacsorával egybekötött emlékezetes estét nyújt a Dunán, Budapest szívében.

5_operetthajo

Forrás

6. Dunarama vízi limuzin

A Dunarama egy igazi luxusszalont idéző vízi limuzin. 10 fő befogadására alkalmas, nyitott és zárt résszel egyaránt rendelkezik. Kívül mahagóni borítást kapott, belső része is stílusosan illeszkedik a megjelenéséhez. Fedélzetén bőrülések szolgálják a kényelmet, az élményt pedig a pezsgőzés, illetve az igény szerinti catering-szolgáltatás és a minőségi zenelejátszás teszi teljessé. A két fős személyzet elegáns uniformisban áll az utasok rendelkezésére.

6_vizilimuzin

Forrás

7. Körös-hajó romantika járat

Sétahajózás a Körösökön és a Hortobágy-Berettyón. Romantika járat napnyugta előtt másfél órával indul szombatonként a mezőtúri kikötőből. A korlátozott hely és időpontok végett érdeklődni:  +36 (70) 4428939

7_romantika_jarat

Forrás

8. Koraesti panoráma és koktélozás a Fertő-tavon

A Fertő Tó csodás koraesti panorámáját és egy romantikus sétahajózást kínálnak egy finom gyümölcsös koktél mellett. Édes és száraz, valamint alkoholmentes egyedi koktéllal várja a kapitány a vendégeket. Az egyórás hajóut során, kapitányi ismertető mellet elhajózunk a mörbischi viziszinpad kulisszáihoz bemutatva a naplementében a csodás vízivilágot. Érdeklődni: tel.: +36 99 355361

8_fertoto_hajo

Forrás

9. Sétahajózás Visegrád, Dunakanyar

A sétahajózás során megtekinthetitek a Dunakanyar festői szépségű táját, Visegrád és Nagymaros látképét a Duna felől.

9_1_setahajo 9_setahajo_dunakanyar

Forrás

10. Motorcsónakos száguldás- adrenalin-túra

Naponta több alkalommal motorcsónakos adrenalin száguldásra viszik “sétahajós” vendégeiket a 320 lóerős, 15 fős vízi taxiként is működő hajókkal, több balatoni kikötőből.

10_adrenalin

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.