Rólunk írták

Szeretném önnek megköszönni, hogy ez a weboldal létrejött, végre egy oldal, ahol nem a személytelen, lelakott és lélektelen hotelek, hanem minőségi, ugyanakkor mégis egyedi szállások gyűjteményét találja az igényes utazó. Mind külalakjában, mind tartalmában szuper az oldal, nagyok jók az egyedi ajánlatok, nyereményjátékok.

Órákig tudom az oldalt nézegetni és közben fejben már utazok is! 🙂 Szerencsére lehetőségem volt már több helyen (Naturahill, Eden Rose) megszállni, és azoknál személyesen is megerősíteni, hogy tényleg azt kapja az ember, amit az oldalon lát. Több helyről kértem az idei pihenésekhez az oldalon keresztül árajánlatot és mindenhonnan max. 1 napon belül jött az ajánlat és visszajelzés. Ez is nagyon pozitív."

Maksi Gabriella 

Mindenekelőtt: "Na végre!!!" Kifejtsem kicsit bővebben? Annyi, de annyi időt eltölt az ember különböző szálláskereső portálokon, hogy megtalálja azt a különleges hangulatot, ahol szívesen eltöltené a munkaidejéből elrabolható évi néhány napot.

Az ember reménykedve unásig lapozza az anyu balatoni nyaralóba száműzött csővázas, lakkfényes szekrényeivel és apu TSZ irodájának felszámolásából visszamaradt fotelekkel berendezett szörnyű helyeket listázó honlapokat, és azt mondja: nincs remény.

Aztán ugyanaz az ember végső elkeseredésében "guglizni" indul és keresőszavakat gyárt: egyedi szállások Magyarországon, különleges magyarországi szálláshelyek stb., és végre belebotlik: "NÍVÓS". És ott az emberfia minőségi időutazásra indul.

Anyai dédanyja autentikus parasztházából, átkukkant egy boldog békeidőket idéző polgári miliőbe, hogy továbbmenve megtalálja azt a vidéki kúria enteriőrt, amelyhez hasonlót apai ükapja tarthatott fent az általa vásárolt Grassalkovich-vadászlakban. A családtörténeti emlkékeket idéző kalandozásból beleesik a modern lakáskultúrába, talákozik erdei rönkházzal, mézeskalács házzal, toszkán hangulatú teraszokkal.

A közös nevező a stílus, az ízlésesség, az egyediség, a nem szokványos miliő. Minden egyben, ami kiszakítja az embert a hétköznapiból. Hisz mi másért indulna el valaki az Alföld kellős közepéről hazai tájakat magába fogadni? Valamelyik szálláshelyük szobafalán olvasható angolul: "Évente legalább egyszer utazz el olyan helyre, ahol korábban még nem jártál."Az én bakancslistám - mióta rátaláltam a honlapjukra - viszonylag egyértelművé vált, ugyanakkor le is egyszerűsödött:

Be kell járnom a nivos-szallasok.hu valamennyi szálláshelyét! Köszönöm az élményt!

Schleisz-Bognár Péter 

A Nívós Szállások oldalát régóta szeretem és használom, ha igazán igényes szállást keresek Magyarországon. Náluk tényleg igazán csak a legjobbak szerepelnek, amelyeket bátran ki lehet próbálni. Hiszen kiválasztásnál az egyik legfontosabb kritérium a vendégek elégedettsége.

Venczel Klaudia 
sajatotthonprojekt.cafeblog.hu

Megjelenéseink

2016.03.28 Kedvenc vidéki szálláshelyek a Nívós Szállások kínálatában - sajatotthonprojekt.cafeblog.hu

2016.07.04 Szállásajánló nyaraláshoz - otthonkommando.cafeblog.hu

2016.08.15 5 különleges szálláshely a Nívós Szállások oldalán - mertutaznijo.cafeblog.hu

2016.10.25 Hol foglaljunk jó szállást? - mertutaznijo.cafeblog.hu