Prónay-kastély

Szálloda, Rendezvény- és konferencia helyszín, Budapesthez közel. Otthont adunk élete legfontosabb eseményeinek! A Prónay-kastély a fővároshoz közel, a 40 km-re fekvő Alsópetény főutcájában, a templomdombbal átellenben található. A nógrádi nemesi kúriák sorában az alsópetényi kastély sorsa nem a pusztulás, hanem a megújulás lett.

A teljes körűen felújított műemlékegyüttes esküvők és családi, baráti események illetve konferenciák, szakmai és kulturális rendezvények helyszíneként a régmúltat idéző, békebeli hangulattal nyitotta meg kapuit a vendégek előtt.

A kastély fénykorának hangulatát idéző Nagykastély reprezentatív termei és terei, a dísztóra és kastélyparkra nyíló szalonja esküvők, üzleti rendezvények, családi és baráti összejövetelek ideális helyszíne. Egyetlen, impozáns lakosztálya a kastélyban tartott esküvők nászutas párjait fogadja. A Nagykastély alatt húzódó boltozatos pincerendszer meghitt és autentikus hangulatú borkóstolók és borvacsorák helyszíne. A négyzetes alaprajzú Kiskastély korhűen berendezett lakosztályai az építészeti különlegességnek számító, gyönyörű átriumból nyílnak.

A modern Vendégház szobái és apartmanjai 36 vendég kényelmét szolgálják, míg a majorsági épület a szálláshely étkezőtermeként, illetve technikai felszereltségénél fogva előadó- és konferenciateremként újult meg.

A domboldal lejtőjébe rejtett Fürdőház szolgáltatásai – úszómedence, jakuzzi, szauna, gőzkabin, sókamra – igazi felüdülést, wellness élményt nyújtanak a XVIII. századi környezetben.

2014. júliusában megnyílt a közel 300 nm-es, minden igényt kielégítő és közvetlenül a kastélyparkhoz csatlakozó új konferencia- és rendezvénytermünk.

Prónay-kastély

Min. ár 22 000 Ft /fő/éj

Alsópetény

Virtuális bemutatás

Közvetlen a szállásadóval!