Platános Kúria

Október 19-23. hosszú hétvége

Októberi hosszú hétvégés pihenés, őszi kalandozás!

Október a legszebb őszi napokat kínálja nekünk. Csoda színekben pompázik a környezet, az indián nyár megörvendeztet minket, hogy a tél előtt magunkba szívjuk az utolsó meleg napsugarakat.

Október 23-i csomag t​​​​​artalma

Őszi szünet - Mindenszentek 

Töltse az őszi szünetet családjával, vidéken, gyönyörű környezetben a Platános Kúriában! Töltődjenek fel, pihenjék ki magukat birtokunkon. Tegyenek sétát az akácerdőben, próbálják ki a lovaglást képzett oktatónkkal, vagy a gyakorlottak túravezetőnkkel fedezhetik fel a dél-alföldi pusztát. 

Kedvezményes csomag tartalma

Az elegáns kúria Budapesttől 1 órányi autóútra, Szegedtől mindössze 15km-re egy 30 hektáros birtokon található rétekkel és erdőkkel körülvéve. 4 stílusos, egyedileg berendezett franciaágyas szoba, és 2 családi lakosztály várja a vendégeket. A vidéki nyugalmat élvezheti a kúriát körülvevő hatalmas teraszokon ülve, a kertben található medence partján, vagy télen a szaunában. Családbarát vendéglátóhely, ahol a gasztronómiai élményt a kizárólag házi készítésű, helyi alapanyagokból, a háziasszony által megálmodott ételek, és italok szolgálják. A lovas sport után érdeklődők órákat vehetnek a lovaspályán, képzett edzőktől, vagy terepen fedezhetik fel a Homokhátság szépségeit.

Platános Kúria

Min. ár 12 500 Ft /fő/éj reggelivel

Balástya

Virtuális bemutatás

Közvetlen a szállásadótól!