Platános Kúria

Szilveszterre egy családi lakosztályunk (4fő) még rendelkezésre áll 

Családoknak vagy barátoknak is alkalmas. 

Az év utolsó napjait megkoronázzuk egy ünnepi hosszú hétvégével, lezárjuk az ó évet, és feltöltődve, jó hangulatban vágunk bele az újba.

Ha elvonulnál családoddal vagy barátaiddal a városi forgatagtól, a zsúfolt szórakozó helyektől, és szállodáktól, hogy igazi vidéki környezetben, kis létszámú vendégkörben, maximum 20 fővel töltsd ezeket a napokat, nálunk a helyed!.

Amivel mi készülünk:

– családias, vidéki környezet, relax programok: szauna, masszázs
– forraltboros pusztai lovaskocsikázás/hó esetén lovasszánozás
– lovaglási lehetőség: oktatás, tereplovaglás a Homokhátságon
– Ekler Viktor séf, gourmet fogásai:  4 fogásos szilveszteri vacsora, pezsgős koccintás, éjféli malacsült
– pezsgős Platános reggeli

Csomag tartalma december 29. - január 1.

Az elegáns kúria Budapesttől 1 órányi autóútra, Szegedtől mindössze 15km-re egy 30 hektáros birtokon található rétekkel és erdőkkel körülvéve. 4 stílusos, egyedileg berendezett franciaágyas szoba, és 2 családi lakosztály várja a vendégeket. A vidéki nyugalmat élvezheti a kúriát körülvevő hatalmas teraszokon ülve, a kertben található medence partján, vagy télen a szaunában. Családbarát vendéglátóhely, ahol a gasztronómiai élményt a kizárólag házi készítésű, helyi alapanyagokból, a háziasszony által megálmodott ételek, és italok szolgálják. A lovas sport után érdeklődők órákat vehetnek a lovaspályán, képzett edzőktől, vagy terepen fedezhetik fel a Homokhátság szépségeit.

Platános Kúria

Min. ár 12 500 Ft /fő/éj reggelivel

Balástya

Virtuális bemutatás

Közvetlen a szállásadótól!