Platános Kúria

NYÁRI FELTÖLTŐDÉS
június 1. - július 29.

Élvezze a gyöyörű nyári hónapokat, pihenjen erdővel körülvett napozóteraszunkon, hűsöljön a medencében, lovagoljon kedvére, vagy csak élvezze a legelőn pihenő állatok szépségét... 

Franciaágyas szoba vagy 4 személyes családi lakosztály 17.900Ft/fő/éj reggelivel és 3 fogásos gourmet vacsora menüvel

FELNŐTT OKTATÓ- ÉS TEREPLOVAS TÁBOR

Szeretsz lovagolni, de nincs elég időd intenzíven foglalkozni a sporttal? Még nem vagy lovas de szeretnél az lenni? Már gyakorlott vagy, de fejlesztenéd magad?

Felnőtt lovastáborok kis létszámban, havi egy alkalommal

Az elegáns kúria Budapesttől 1 órányi autóútra, Szegedtől mindössze 15km-re egy 30 hektáros birtokon található rétekkel és erdőkkel körülvéve. 4 stílusos, egyedileg berendezett franciaágyas szoba, és 2 családi lakosztály várja a vendégeket. A vidéki nyugalmat élvezheti a kúriát körülvevő hatalmas teraszokon ülve, a kertben található medence partján, vagy télen a szaunában. Családbarát vendéglátóhely, ahol a gasztronómiai élményt a kizárólag házi készítésű, helyi alapanyagokból, a háziasszony által megálmodott ételek, és italok szolgálják. A lovas sport után érdeklődők órákat vehetnek a lovaspályán, képzett edzőktől, vagy terepen fedezhetik fel a Homokhátság szépségeit.

Platános Kúria

Min. ár 12 500 Ft /fő/éj reggelivel

Balástya

Virtuális bemutatás

Közvetlen a szállásadótól!