Páskom Cottage

Lajoskomárom, Budapesttől 1 órányi autóútra, (M7 autópályától kb. 20 percre), Siófoktól és a Balatontól déli irányban 22 – 25 km-re fekvő fejér megyei település, melynek 40 hektáros szőlőterületén, a Fülöp-hegy lábánál található a PÁSKOM VENDÉGHÁZ.

A 4 lakrész és a 6 kétágyas szoba 25-28 fő részére nyújt kényelmes szállást, a 40 főt befogadó étterem és a 16 fős tárgyalóterem pedig alkalmas kisebb rendezvényekre, különleges esküvők, családi események meghitt pillanataira. A vendégek pihenését szolgálja továbbá az 1 Ha-os park, a fürdő-tó és a különleges wellness szolgáltatásokat nyújtó szaunaház.

A nyugalmat és békességet árasztó környezet feltöltődést jelent a ma világában.

A hely a hagyomány és modernitás ötvözése. Harmonikusan koncentrálódik a múlt és jelen kézműveseinek gondos munkája a kőben, fában, szövetben és az ételekben. A későbbiekben szeretnék megjeleníteni a a vidéki gasztronómiát, kirándulásokat, borkostolókat, lovaglást és még sok más programmal szeretnének kedveskedni az idelátogatóknak.
Herman Ági- szerk.

Páskom Cottage

Min. ár 20 400 Ft /szoba (2 fős)/éj

Lajoskomárom

Aktuális csomagajánlatok

Közvetlenül a szállásadó fogja elküldeni Neked az aktuálisan elérhető legjobb árajánlatot.
  • Csend, ellazulás, lassulás
    A hely a teljes feltöltődést kínálja. Elvonulva a hétköznapok zajos, rohanó és felpörgetett világából a legteljesebb kikapcsolódást adja. Csendet, ellazulást, lelassulást, hogy a gondolatok ismét összeszedetté, átgondolttá, az egyén frissé, kipihentté válhasson.
    Mindezt elősegíti a ház egyedi hangulata, a 1 Ha park, a dísztó, a szaunaház, a kültéri medence, az igényelhető masszázs szolgáltatás, a minőségi éttermi kínálat.
Közvetlen a szállásadóval!