Öreg Malom Apartman

Bogácson, gyönyörű, jó levegőjű Bükk-aljai környezetben, pár lépésre az országosan híres gyógyvízű termál fürdő bejáratától, az Öreg Malomban mindent együtt megtalál ami az idő kellemes múlatásához nélkülözhetetlen: étteremtől az összkomfortos apartmanig.

Varázslatos felújításon ment keresztül az utóbbi hónapokban az Öreg Malom Apartman. Kívül belül megújúltunk. Vintage, provence stílusban lett apartmanházunk berendezve. Ezzel is megtartva a vidéki sikkes jellegét.

A hajdan volt gőzmalom és molnárház épületei, ahol az éttermünket, apartmanházunkat alakítottuk ki és az azt körülvevő majd 1 hektáros egyedülálló parkunk időtlenséget sugároz.
Az Öreg Malom, Bogács szívében a Bükki Nemzeti Park közelében, Észak-Magyarország egyik leglátogatottabb idegenforgalmi helyén várja Önöket.

Bogács minden pontjáról iránymutató az Öreg Malom Étterem és Öreg Malom Apartman hatalmas nyolcszögletű – építészetileg is látványos kéménye, melyet egy gólya pár lakja már évtizedek óta. A nálunk megszálló vendégek élőben követhetik nyomon a gólyafiókák felcseperedését és első szárnypróbálgatásait.

Jól érezhetik magukat nálunk párok, családok, baráti társaságok, lehetőség van csapatépítő tréningek, születésnapok, ballagások, rendezvények lebonyolítására is. Ingyenes zárt parkolást biztosítunk a szálláshely mellett. Gyerekeket, családokat játszótér, ping pong asztal,tenisz és tollas felszerelés, bográcsozó hely várja. A horgászok a Hoór-völgye horgásztóban próbálhatnak szerencsét.

A gyógyulni vágyóknak, idősebbeknek a 2013-ban megújult Bogácsi Termálfürdő kénes gyógyvize segít de a fiatalok is jól érezhetik magukat az úszó és gyermek medencékben,és a vízicsúzdán, az éjszakai fürdőbulikban. A termálfürdő egész évben várja kedves vendégeit!

Túrázóknak izgalmas és gyönyörű útvonalakkal segítünk a Bükk vadregényes erdeinek felfedezésében, kerékpár túrák tehetők pl. a Subalyuk barlanghoz, Kaptár kövekhez, Kővölgybe vagy megnézhetik a bogácsi tájházat és boros pincéket. Minden héten megújuló gasztronómiai és kultúrális, szórakoztató programokkal várja Bogács és az Öreg Malom Apartmanház a látogatókat. Rövid autóúttal pedig Eger és Mezőkövesd turisztikai látványosságait tekinthetik meg. Kérje túraajánlatainkat. A horgászok a Hór völgye tóban jó fogásra számíthatnak.

Öreg Malom Apartman

Min. ár 5 000 Ft Ft/fő/éj

Bogács

Közvetlen a szállásadóval!