NOMAD Hotel&Glamping

Vendéget látunk… A Nomád Hotel történetét családunk és vendégeink írják 1980 óta. Minőségi vendéglátás, együtt és hosszútávon gondolkodás, a helyi értékek ismerése és megmutatása – ezek az alapgondolatok, amelyek ma is működtetik a Nomádot, itt Noszvaj Síkfőkúton, a völgyben.

Minden évben születnek új ötletek, melyeket törzsvendégeink, barátaink formálnak, szakmai kapcsolataink ihletnek, hogy végül legyen belőlük egy stílusos helyiség, jó recept, közös rendezvény, új ismeretség.

Körülöttünk a vadregényes Bükk, páratlan madárvilágával, kiránduló útjaival. Változatossá teszi az ittlétet a környező falvak vendégszeretete és csendje, az egri borvidék és a közeli nagyvárosok hangulata, és az észak-magyarországi gyógyvizekre épülő programlehetőségek.

A hotel alapító tagja a Stílusos Vidéki Szállások Szövetségnek, minden egyes szoba más kialakítással bír- de közös bennük az ízléses, kényelmes berendezés, ötletes dekoráció – és a nemes cél szem előtt tartása, a vendégek kényelmének, feltöltődésének maximális biztosítása.

Az évente megrendezésre kerülő glamping piknik a hotel egyik kiemelkedő rendezvénye, és rendkívüli népszerűségnek örvend.

A családi kézben üzemeltett szálláshely rendkívül barátságos, kötetlen hangulatával, stílusos lakhelyeivel, vendégcsalogató rendezvényeivel és nem utolsó sorban a tulajdonos Klári néni fenséges ételeivel várja a látogatókat.
Herman Ági- szerk.

NOMAD Hotel&Glamping

Min. ár 13 000 Ft /standard szoba 2 fő részére/éj

Noszvaj

Virtuális bemutatás

Közvetlen a szállásadóval!