Noemi´s Cottage

A páratlan panorámás, elragadó nyaraló egy nyugodt, de mégis mozgalmas tóparti faluban, Balatongyörökön található. Az 1808-ban épített présház apólékos felújítása során modernkori klasszikusokat ötvözve próbáltuk megörizni a régmúlt stílusát, igy teremtve egy praktikus, de mégis otthonos nyaralót.

A kétszintes ház két emeleti hálószobájában tudjuk fogadni a vendégeket. A földszinten egy kényelmesen berendezett nappaliban pihenhetik ki magukat a hozzánk látogatók egy mozgalmas nap után. A földszinten található a fürdö, külön WC, valamint a teljesen felszerelt konyha egy tágas étkezövel.

A ház több terasszal, egy kis füszerkerttel, illetve egy grillezövel rendelkezik.

A 70 m2-es nyaraló ideális családoknak, illetve kisebb baráti társaságoknak.
Az önellátó, magas igényeket kielégitö ház egy tökéletes kiinduló pont a Balaton, illetve a Káli-Medence feltérképezéséhez és egy lenyügözö alternatíva a divatos boutique hotelek helyett.

Az 1808-ban épült, gyönyörűen felújított nádtetős házikót rendkívül szimpatikus tulajdonosai remek érzékkel és ízléssel alakították ki. Változatosan de teljes összhangban keveredik benne a modern és a letisztult rusztikus stílusvilág. Uralkodó színvilága a fehér és pasztell színek. A meleg tónusú parketta és antik kiegészítők törik meg a fehéret, a több száz éves cserépkályha, a visszafogott díszítő elemek teljes mértékben harmonizálnak és teszik különleges élménnyé a nyaralót. - Herman Ági -szerk.

Noemi´s Cottage

Min. ár 27 990 Ft /ház/éj - Max. ár 49 990 Ft/ház/éj

Balatongyörök

Közvetlen a szállásadótól!