Natura Hill Vendégház

Ökológiai szemléletű birtokunk a Dunakanyar talán legszebb részén, a festői szépségű Zebegény volt szőlőhegyén helyezkedik el a Duna fölött, a Börzsöny kapujában. Vendégünkként páratlan kilátás mellett pihenhetsz, és élvezheted a friss levegőn Séfünk – Ruga Endre – mesterfogásait. Natura Hill minden szegletét a fenntarthatóság figyelembevételével terveztünk, és úgy alakítottuk ki, hogy értékes élményekkel gazdagodva, feltöltődve búcsúzzunk tőled, hogy aztán újra üdvözölhessünk mihamarabb!

Reméljük, hogy hamarosan Téged is törzsvendégeink között köszönthetünk!

A Natura Hill koncepcióját minden vetületében átjárja a fenntarthatóságra való törekvés. Az épület kialakításánál elsődleges szempont volt az energiahatékonyság – házaink magas szinten szigeteltek; korszerű, de mégis természetes anyagokból épültek. A csúcstechnológiát képviselő gépészeti rendszert mérnök barátaink alaposan és a legapróbb részletekbe menően tervezték meg és alakították ki. A fűtést és a klimatizálást egyaránt geotermikus hőszivattyús rendszer végzi. Négy darab, több mint 100m mélyre lefúrt talajszonda gondoskodik arról, hogy a mélyben uralkodó egyenletes hőmérséklet minimális energia-befektetéssel alakuljon át a szobákban a kívánt kellemes klímává. A fűtésre és a hűtésre egyaránt a falak felületeit használjuk, amivel kisebb felületi hőmérséklet mellett is komfortos hőérzetet érünk el. A mindig friss belső levegőről hővisszanyerő szellőztető rendszer gondoskodik, így az értékes energia szellőzéskor sem megy kárba. A forró nyári napokon a gépészeti rendszerrel tökéletesen együttműködnek az automatizált zsaluzia árnyékolók.

Tisztítószereink könnyen lebomló természetes alapanyagokból készülnek. A beépített csaptelepek a lehető legkevesebb értékes ivóvizet használják, és a biológiai tisztításon átesett szennyvizet a későbbiekben mezőgazdasági célra újrahasznosítjuk. Az összes hulladékot szelektíven gyűjtjük, a növényi szerves anyagokat komposztálás után táptalajként juttatjuk vissza a természetbe.

A menü kialakításánál szinte kizárólag helyben előállított termékeket használtunk fel. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy saját birtokunk javai mellett a Duna, a Börzsöny és az Ipoly völgye terményei és állatállománya bőséges választékot szolgáltat vendégeink változatos és egészséges étkezéséhez. Kiváló kapcsolatot ápolunk a szomszédos gazdákkal és tanyákkal, akiktől mindig friss és ízletes termékeket tudunk az asztalra tenni.

Rajongói és nagy tisztelői vagyunk a zebegényi páratlanul színes kulturális és gasztronómiai hagyományoknak, amelyek gyakran köszönnek vissza birtokunk legkülönbözőbb részein és szervezett programjain.

A tömegközlekedéssel érkező vendégeink számára transzfert biztosítunk a vonat- vagy hajóállomásról és szívesen segítünk biciklibérlésben is. Magunk is lehetőségünk szerint ezeket a formáit választjuk a közlekedésnek.

Zebegény és a Hodik család különös találkozásának köszönhetjük a tavalyi év egyik legszebb új szálláshelyét, a Natura Hill Vendégház és Éttermet. A családot megbabonázta a festői szépségű panoráma és egy kis falusi házat szerettek volna építeni a hamarosan bővülő család részére. Aztán egy Isteni sugallat segíthetett be, “osszátok meg ezt a csodát embertársaitokkal is” – és vala egy gyönyörű modern, ízléses vendégház 8 panorámás szobával, a Natura Hill. - Herman Ági - szerk.

Natura Hill Vendégház

Min. ár 16 000 Ft /fő/éj

Zebegény

Aktuális csomagajánlatok

Közvetlenül a szállásadó fogja elküldeni Neked az aktuálisan elérhető legjobb árajánlatot.
  • 🎆 SZILVESZTER
    A teljes vendégház félpanzióval 35.000 Ft/fő/éj (+IFA: 300 Ft/fő/éj).
    Minimum 3 éj foglalható. Maximum 16 felnőtt részére (gyermek pótágy külön fizetendő).
Közvetlen a szállásadóval!