Montem Vendégház

 Áprilisi kedvezményes szobafoglalás a Montem vendégházban

Amennyiben bárki áprilisban lefoglal két éjszakát az adott (áprilisi) hónapra, abban az esetben megajándékozzuk egy két fős egy éjszakára szóló ajándékutalvánnyal. Az utalványt akár a foglalás meghosszabbítására is fel lehet használni (kettőt fizet 3-at kap). Ellenkező esetben az ajándékutalvány 6 hónapig használható fel.

Mi a teendőm ha szeretném igénybe venni az áprilisi ajánlatot?

1. Foglalj áprilisra két éjszakát a www.montem.hu oldalon található online foglalási rendszeren keresztül!

2. Írj egy e-mailt az info@montem.hu e-mail címre és foglalásod adatainak megadásával, jelezd felénk, hogy igényt tartasz az ajándékutalványra, amit mi a címedre elpostázunk!

Az ajándékutalvány bármilyen időszakban felhasználható, a szálláshelyen a min. foglalás 2 éjszaka. További kérdés esetén, állunk a rendelkezésedre az info@montem.hu címre elküldött üzenetek megválaszolásával.

A Montem Vendégház Magyarország legmagasabban fekvő településén, egy olyan természetvédelmi területen található, amely igazi hegyi hangulatot nyújt mindazoknak, akik teljes kikapcsolódásra vágynak. A létesítmény két különálló épületből áll, egy 7 szobás, szaunával és kinti fűthető dézsával ellátott felnőttbarát vendégház, valamint egy családbarát apartmanház, ahol 2 szoba, meleg konyha és külön szauna áll a vendégek rendelkezésére. A vendégek kényelmét továbbá a hangulatot nagyban meghatározó hatalmas méretű kandalló, ingyenes parkolási lehetőség, wifi és a különleges borkínálat szolgálja. A csend, a béke, a nyugalom szigete, ahol vendégeink pár eltöltött nap után visszatalálnak önmagukhoz (egymáshoz).
Montem – A Mátra ölelése, a természet eleganciája…

Montem Vendégház

Min. ár 14 900 Ft fő/éj + IFA

Mátraszentistván

Közvetlen a szállásadótól!