Matievics Borászat és Vendégház

Borászatunkat és vendégházunkat a Szekszárdi-dombvidék szívében, Szálka határában alakítottuk ki egy gyönyörű fekvésű, háromhektáros birtokon. A lenyűgöző panorámába harmonikusan illeszkedik a falu építészeti hagyományait folytató épület és a mai kor ízlésének is megfelelő, de időtálló stílusú belső kialakítás. A másfél hektárnyi saját telepítésű szőlő mellett a gyümölcsös, az istálló lakói – lovaink és két wallisi bárány – meg persze a pince előtti borkóstoló terasz nyújtanak lehetőséget a kikapcsolódásra.

Harmonikusan berendezett szobái 2-3 fő elszállásolására alkalmasak, két szoba egybenyitható így akár 6 fős baráti társaság vagy nagyobb család is helyet talál. A vidékies rusztikus stílusvonalat követve az egyedi fabútorok, a hófehér csipke, és elegáns kovácsoltvas kiegészítők adják meg a hangulatot.

Az elmúlt évek munkájának gyümölcseként ma már meg lehet kóstolni az első palackokat is. A táj valóban varázslatos, a vadakban gazdag Szálkai erdő, a fürdőzésre és horgászásra is alkalmas idilli Szálkai tó, és rendezett szőlősorok háromszögében találjuk a kedves, vendéghívogató Matievics Borászat Vendégházát.
Herman Ági -szerk.

Matievics Borászat és Vendégház

Min. ár 12 000 Ft

Szálka

Közvetlen a szállásadóval!