Mandalaház

Utazni csak olyan helyre érdemes, ahol jobb, mint otthon. Vagy legalább annyira jó. A Mandalaház tervezésekor ez volt az alap. Erre kerültek a Boldogkőváralja hangulatába harmónikusan simuló falak. Kötőanyagul a szobák átgondolt összhangja, a konyha nagyvonalú kényelme, a rengeteg nemes, természetes anyag szolgált. Mindezek tetejére került az a sok részlet, ami a benne lakók kényelmét és szórakozását szolgálja – különös tekintettel a gyerekekre.

Hárman lányok álmodtuk és valósítottuk meg a Mandalaházat. Az álmunk egy olyan hely volt, ahol mi is szívesen töltenénk időt. Bejártunk sok vidéki szálláshelyet, és valamit mindenhonnan hiányoltunk. Legtöbb esetben a nagyvonalúságot és a valódi kényelmet. Mintha kötelező lenne az igényeinkből leadni, mikor utazunk. Ezt mi pont fordítva gondoljuk: az együtt töltött minőségi idő a legdrágább, ami megkívánja a kellemes környezetet. Elhatároztuk, ha lesz egy közös helyünk, ott a vendég lesz a legfontosabb.

A közös tervezés eredményeképp a Mandalaház minden szeglete olyan lett, amilyennek megálmodtuk. Kényelmes és meghitt. A részleteiben is igényes. Barátságos és családias. Európai színvonalú, de helyi jellegzetességeket tükröző. Más, mint a többi. Összefoglalója mindannak, amit a vendéglátásról – és általában az Életről – gondolunk:

„Apró figyelmességeink teszik jobbá a világot”.

A Mandalaház Boldogkőváralja központi részén található, mégis nyugalmat és intimitást áraszt. A modern stílusra hangolt tornácos épület 3 szobájában 8 személy fér el kényelmesen, de igény esetén plusz 1 babaágyat is el tudunk helyezni.

A 4 személyes NAPVARÁZS és a 2 személyes KIKELET szoba közös előtérből nyílik, így baráti társaságoknak és családoknak is ideális lehet. A 2 személyes HARMATCSEPP szoba önálló lakrész teljesen különálló bejárattal.

A ház és a berendezés vadonatúj, egyedi tervezésű. Minden részletét az összhang és igényesség jegyében alakítottuk ki, ügyelve a legapróbb elemekre is. Mindhárom szobához tartozik saját fürdőszoba. A közös konyha és étkező rendkívül hangulatos, nagyon jól felszerelt és minden kényelmi elvárásnak megfelel. Konyhánk büszkesége a helyi gazdák műhelyeiből feltöltött vitrin. A kedvenc pincészeteink borai, a kihagyhatatlan gönci barack pálinka mellett saját készítésű “mandalás” lekvárok és különleges eljárással készült méz is található a polcokon, így vendégeinknek lehetősége van akár ott helyben gasztrotúrára indulni az abaúji ízek világában.

Reggelit is felszolgálunk igény esetén egészséges, minőségi helyi termékekből. A kiváló sajtokat, fűszernövényeket, házi kenyeret, friss zöldséget és gyümölcsöt a környék legjobb termelőitől és készítőitől szerezzük be. Vendégeink nagy kedvence a “Helyi ízek kosár”, amit azok számára találtunk ki, akik szívesen megkóstolnák a helyi ízeket, de inkább egyedül készítenék a reggelit vagy szívesen kipróbálnák milyen is egy erdei piknik a Zemplén lankáin.
Reggeli: 2500 Ft/fő
Hely ízek kosár: 7000 Ft (4 fő részére elegendő finomságokkal)

A szállás gyermekeknek 3 éves korig ingyenes szülővel egy szobában történő elhelyezés esetén. 3-10 éves kor között 50% kedvezényt biztosítunk a szállás és étkezések árából is a kicsiknek!

Ha nagyobb társasággal érkeznek érdemes igénybe venni a teljes ház foglalására vonatkozó kedvezményes árunkat, mely 43 000 Ft/éj/vendégház.

Mi igyekeztünk mindent megtenni azért, hogy aki ellátogat hozzánk csak egyetlen dolga maradjon: A PIHENÉS!

Jó feltöltődést kívánunk mindenkinek a Mandalaházban!

SZILVESZTERRE MÁR TELE VAGYUNK, DE 2019 SZILVESZTERÉT MÉG TÖLTHETED NÁLUNK ;-).

A Mandalaház filozófiája olyannyira egybeesik az oldal víziójával, hogy a gyűjtemény egyik ékköveként tekintek rá. Azzal a céllal jött létre, álmodták meg a lányok, hogy a vendégek a lehető legjobban érezzék magukat. A kényelmi szempontokon túl árad a szobák elrendezéséből a harmónia, kedvesség, és a bohém színek használatával a jókedv garantált. Herman Ági

Mandalaház

Min. ár 6 500 Ft fő/éj

Boldogkőváralja

Aktuális csomagajánlatok

Közvetlenül a szállásadó fogja elküldeni Neked az aktuálisan elérhető legjobb árajánlatot.
  • Egész ház kedvezményesen
    Foglalja le az egész házat kedvezményesen 52 000 Ft helyett csak 43 000 Ft/éj/egész ház – max 8 fő

    Helyi ízek reggeli ajánlatunk: 2500 Ft/fő (3-10 éves kor között 50% kedvezmény)
    Helyi ízek kosár mely a környék legfinomabb ízeit tartalmazza
    : 7000 Ft ( kb. 4 fő részére )
Közvetlen a szállásadóval!