Levendula Vendégház

Vannak helyek, ahol azonnal otthon érzi magát az ember. Így voltak ezzel a Levendula Vendégház tulajdonosai is , amikor rátaláltak erre a kedves parasztházra Lovason, a Balaton-felvidék egy bájos falujában. Régóta dédelgetett álmukat valósították meg itt. Balaton, Bakony, Bretagne. E szerencsés hármas talált egymásra a Balaton Riviéra egyik leghangulatosabb szálláshelyének témák szerint berendezett szobáiban.

Magyar Provence-nak is nevezhetnénk a vendégházat, ugyanis a francia tulajdonos kultúrája számos helyen visszaköszön és harmonikusan ötvöződik a balaton-felvidéki stílussal. A nőiesség, kifinomultság és elegancia szimbólumaként ismert nemes növény, a levendula illata belengi a házat és a kertet. Az egyedi tervezésű bútorzat, a gondosan kiválogatott kiegészítők meghatározó részei a Levendula Vendégház arculatának. Ide tartozik a sablonfogásoktól mentes egyedi reggeli, a tapintatos vendégszeretet, a részletekre kiterjedő figyelmesség.

A vendégház 2 önálló apartmanja és 1 szobája a kisgyermekes családokon, baráti társaságokon kívül kedvelt helyszíne a művész-, életmód-és jógatáboroknak is. Kültéri medence, szauna, masszázs, internet, nordic walking túrák szolgálják a kellemes nyaralást. Főszezoni árak jun15-aug.31 között 6000 Ft/fő/éj. Szezonon kívül 5000 Ft/fő/éj. A klíma opciós, 600 Ft/szoba/éj.

A kedves, tornácos népies házat tulajdonosai sok szeretettel újították fel, és azóta is folyamatosan csinosítgatják, szépítgetik. A szobák berendezése és színvilága különböző témák köré csoportosulnak. A balatoni strandok pl. Alsóőrs alig pár percre, a zsongó Balatonfüred is a közvetlen szomszédságban. - Herman Ági - szerk.

Levendula Vendégház

Min. ár 5 000 Ft Ft/fő/éj reggeli 2000 Ft/fő, gyermekeknek 3 éves korig ingyenes

Lovas

Közvetlen a szállásadóval!