Levendula Vendégház

A Levendula vendégházban 4 db kétágyas szoba várja kedves vendégeit, összesen 8 fő befogadására alkalmas.
Budapesttől 55 km távolságra, a dél-cserháti dombok lankái között meghúzódó Alsópetény ideális hely a pihenést, kikapcsolódást keresők számára. A környék bővelkedik látnivalókban és számos kirándulási lehetőséget is kínál.

A teljesen felújított Levendula Vendégház Alsópetény központjában, egész éves nyitva tartással várja kedves vendégeit. Nevét a kertben illatozó ezer tő levendula bokorról kapta. A Vendégház két külön bejáratú házrészből áll. Mindegyikben kettő, kétágyas, saját WC-vel és zuhanyzós fürdőszobával rendelkező szoba, valamint teljesen felszerelt konyha található. A zárt udvar biztonságos és kényelmes parkolást tesz lehetővé.

Az aktív időtöltést kereső vendégeink számára gyereküléssel ellátott, bérelhető biciklik, nordic walking botok állnak rendelkezésre.

Az alsópetényi vendégházak a dél-cserháti dombok lankái közt húzódnak meg. A Levendula vendégház a Prónay-kastélyhoz tartozó családias, falusias vendégházak egyike. A vendégház teljesen felújított, berendezett konyhával, fürdőszobákkal rendelkezik.Herman Ági - szerk.

Levendula Vendégház

Min. ár 7 000 Ft /fő/éj

Alsópetény

Közvetlen a szállásadóval!