Kosbor Panzió

Meghittség, luxus, három ország csodái – ezt nyújtja vendégeinek a Kosbor panzió, mely az ország legérintetlenebb vidékén, az Őrségben, egy erdő szélén található. Antik bútorokkal berendezett tágas, stílusos szobák és apartmanok, meghitt borozó, hangulatos étkező, hatalmas kert és birtok, nagyszerű ételek, fantasztikus borok, kedves, mosolygós személyzet és barátságos háziállatok várják a vendégeket. Itt a zajt a madárcsicsergés, vagy szeptemberben a szarvasbőgés jelenti, a hívatlan vendég pedig a kertbe belopódzó, hullott almát eszegető őzike. Végtelen a béke és a nyugalom, ezért igazi kikapcsolódásra, tökéletes elvonulásra alkalmas e hely, mégis, ha szeretné (vagy szükséges), az ingyenes wifi révén azonnal visszakerülhet a világ körforgásába. A környéken három ország látnivalóit csodálhatja meg, a szafari parktól az orchidea farmon át az Árpád kori freskókkal díszített templomig.

A Kosbor Panzió igazi hamisítatlan vendégközpontú, rendkívül bájos vendégház az Őrségi tájegység déli peremén, Magyarszombatfán.

A szépérzéket, kreativitást erőteljesen megérintő vendégház gondosan ügyelt minden apró részletre. A modern technikai megoldások az ésszerű és fenntartható turizmus tendenciáját követik, felhasználódik a házban a nap energiája, az eső, illetve a kényelmes klímát hővisszanyerős szellőztetés biztosítja. Az antik berendezések és csipkés részletek nagy barátságát alátámasztják a színes kiegészítők és puha finom textíliák.Herman Ági- szerk.

Kosbor Panzió

Min. ár 9 000 Ft /fő/éj (4 személyes apartman)

Magyarszombatfa

Közvetlen a szállásadóval!