Körtefa Vendégház

A Körtefa Vendégházban 3 db kétágyas szoba áll rendelkezésére a pihenni vágyó vendégeknek. Férőhelyek száma: 6. A dél-cserháti dombok lankái között meghúzódó Alsópetényt sokszor a Cserhát kis Svájcaként is emlegetik. A Budapesttől alig egy órányi utazással elérhető kistelepülés tökéletes hely a pihenést, kikapcsolódást keresők számára.

A teljesen felújított Körtefa Vendégház egész éves nyitva tartással várja kedves vendégeit. A házban három teljesen felszerelt kétágyas szoba található, külön WC-vel és zuhanyzós fürdőszobával. A Vendégház középső, és központi helyisége a csikóstűzhelyes, beépített konyha. Korlátlan WiFi az összes helyiségből elérhető. A zárt udvar két autó számára biztosít kényelmes és biztonságos parkolást.

A kertben kiépített tűzrakó hely, és fedett filagória biztosítja meleg nyári napokon vendégeink kényelmét. Az aktív időtöltést kereső vendégeink számára gyereküléssel ellátott, bérelhető biciklik, nordic walking botok állnak rendelkezésre.

Az alsópetényi vendégházak a dél-cserháti dombok lankái közt húzódnak meg. A Körtefa vendégház a Prónay-kastélyhoz tartozó családias, falusias, teljesen felújított vendégházak egyike. A vendégház kiválóan alkalmas családi pihenésekre, elvonulni a város zajától, vagy akár egy kellemes romantikus hétvége eltöltésére pároknak. A vendégházak teljesen felszerelt konyhával rendelkeznek, kerttel, sütögetési lehetőségekkel, közel a természethez. Herman Ági - szerk.

Körtefa Vendégház

Min. ár 7 000 Ft /fő/éj

Alsópetény

Közvetlen a szállásadóval!