Kopácsi Füves Porta

Az Árpád kori román stílusú épületek egyik gyöngyszemeként számon tartott templom tövében, az Árpád tér sarkában található a Kopácsi Füves Porta. Nagy gonddal felújított és kibővített épület, melyben három szobában 9 fő kényelmes szállását alakítottuk ki. Minden szoba külön zuhanyzó-WC helyiséggel rendelkezik. A legnagyobb – Kamilla – szobában az eredeti ónémet hálószobabútor ad lehetőséget az időutazásra… szépen sikerült felújítanunk. Itt 2+2 fő pihenhet.

A csipkebogyó apartman színei a nevét kölcsönző gyógynövényre emlékeztetik, aki ide belép… 2+2 vendégnek akad itt hely. S mivel apartman, önállóan, a saját kis teakonyhájával, hűtőszekrényével is bérelhető. A legkisebb szobánk a levendula nevét viseli. Külön bejárata van az udvar felől is…

Kellemes, csendes falusi szállás, mindazoknak, akik egy csobobó patakocska mellett szeretnének feltöltődni. A házban nincs televízió, rádió, helyettük van viszont árnyat adó vén diófa, kemence és udvari sparhelt, bográcsozó-tűzrakó. Vannak kutyusok, baromfiudvar és legelésző lovak - kisgyerekek figyelmébe ajánlom.

Gondos mesterek révén a konyhában eredeti szépségében és kifogástalan működésre képesen őrizték meg a tűzhelyet, s a hozzá kapcsolódó kemencét. Van egy aprócska pince, ahol a helyi, Mándli borház finomabbnál finomabb borait kóstolhatják meg a vendégek.Herman Ági-szerk.

Kopácsi Füves Porta

Min. ár 3 750 Ft Fő/éj-től

Csempeszkopács

Közvetlen a szállásadóval!