Magazin

Karácsonyi hangulatban: gasztro workshop

2016. December 10-11

A karácsonyi készülődés jegyében, egy szuper program: a Platános Kúria ezen a hétvégén igazi kis karácsonyi gasztro műhellyé változik, ahol elkészítheted az ünnep legjobb fogásait. A séf, aki segítségedre lesz, a Gault&Millau sapkás Ekler Viktor, aki többek között a Déryné és Mini Bisztró konyháit vezette évekig. Egy ajándékötlet is letudva: vasárnap az általad készített gasztro ajándékokkal fogsz távozni. Miközben te mesterkedsz, párod is pihenhet egy nagyot.. 🙂


A program:
szombat délelőtt “karácsonyi szuper desszertek” mini kurzus vagy beigli sütés
13 órától könnyed ebéd
15 órától a gyönyörűen megkelt tésztákat megtöltjük és kisütjük, a kész desszerteket ünnepi díszbe öltöztetjük.
19 órától 3 fogásos adventi vacsora

Vasárnap a bőséges Platános reggeli után elkészítjük a tökéletes karácsonyi menüt, melyet utána ebédre elfogyasztunk

A menü:

  • Zöldfűszeres sajtkrémmel töltött, füstölt lazac rolád
  • Töltött egészben sült pecsenye kacsa
  • Datolyás karácsonyi karamell “bomba”

A kurzuson maximum 12 fő számára tudnak helyet biztosítani.

Minden résztvevő számára a Platános Kúria által nyújtott szolgáltatások biztosítottak: szauna, lovaglás, fogatozás.

Kisérőknek: egész hétvégés kikapcsolódás, gourmet menük fogyasztása, szaunázás, igény esetén lovaglás, pálinkás fogatozás.

A program ára: 33.500Ft, mely tartalmaz 1 éj szállást, franciaágyas szobák egyikében reggelivel, a 2 napos főző kurzust, a hazavihető elkészített beigliket és likőrt karácsonyi csomagolásban, a szombati teljes ellátást, illetve a vasárnapi ebédet. Szauna és wifi ingyenes használatát.

A program ára kísérőknek: 27.000Ft, mely tartalmaz 1 éj szállást, franciaágyas szobák egyikében reggelivel, a szombati teljes ellátást, illetve a vasárnapi ebédet. Szauna és wifi ingyenes használatát.
Foglalás 06 30 900 7659

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.