Hullám Villa

A Hullám Villa egy különösen bájos „zöld” hotel a Balaton természet közeli szívében. A tó nádasos partján fekvő levendula illatú kert, a kedvesen berendezett, kényelmes szobák és a személyzet szívélyessége különlegessé varázsolja a pihenést.

Nagy hangsúlyt helyezünk a finom reggelikre. Bio méz és müzlik, házi lekvárjaink, friss gyümölcs, tojás, bio almalé és még sok finomság várja akár a későn ébredőket is. A legtöbb élelmiszert helyi termelőktől szerezzük be. Szeretnénk, ha az étkezések emlékezetesek maradnának, ezért diéta esetén kérjük azt előre jelezzék. Egész nap bio kávé és tea különlegességek, hűtött italok, házi szörpök, finom falatok kaphatók.

A bor egy csoda, amit nagyon komolyan veszünk. Válogatott finom borok a legjobb hazai termelőktől – sokszor kézműves borászatoktól kerüljenek vendégeink asztalára.

Személy szerint nagyon szimpatizálok azokkal a szálláshelyekkel, amelyek túlmenően az igényes kialakításon, minőségi vendéglátáson, elgondolkoznak a turizmus környezetre gyakorolt hatásáról is. Ezek közé tartozik a Hullám Villa Hotel is, pár percre a Balaton partjától. Mediterrán stílus, egyedi fa bútorzat, környezetbarát anyagok és kiegészítők jellemzik a hotelt.

További csalogató ereje a szállásnak a kitűnő étterem. Helyi termelőktől beszerzett alapanyagok, házi készítésű lekvárok, tea- és kávékülönlegességek, legjobb borok választéka.
Herman Ági - szerk.

Hullám Villa

Min. ár 14 900 Ft /fő/éj

Balatonmáriafürdő

Közvetlen a szállásadótól!