Hullám Villa

A Hullám Villa egy különösen bájos „zöld” hotel a Balaton természet közeli szívében. A tó nádasos partján fekvő levendula illatú kert, a hajós stílusban berendezett, kényelmes szobák és a személyzet szívélyessége különlegessé varázsolja a pihenést.

Nagy hangsúlyt helyezünk a finom reggelikre. Bio méz és müzlik, házi lekvárjaink, friss gyümölcs, tojás, bio almalé, finom bio kávé, teakülönlegességek és a mindennapi kis meglepetés várja akár a későn ébredőket is. A legtöbb élelmiszert helyi termelőktől szerezzük be. Szeretnénk, ha az étkezések emlékezetesek maradnának, ezért diéta esetén kérjük azt előre jelezzék. Egész nap kávé, tea és hűtött italok kaphatók.

A bor egy csoda, amit nagyon komolyan veszünk. Válogatott finom borok a legjobb hazai termelőktől – sokszor kézműves borászatoktól kerüljenek vendégeink asztalára.

Úszómedence, szauna, jógaterem, házi könyvtár, kerékpár és kajak kölcsönzés, parkoló a Villában. Strand 100m, kikötő és vitorlás iskola 200m.

Tavaszi nyitás 2019. március 14.
Élvezzétek nálunk a Balaton közelségét és szépségét!

Személy szerint nagyon szimpatizálok azokkal a szálláshelyekkel, amelyek túlmenően az igényes kialakításon, minőségi vendéglátáson, elgondolkoznak a turizmus környezetre gyakorolt hatásáról is. Ezek közé tartozik a Hullám Villa Hotel is, pár percre a Balaton partjától. Mediterrán stílus, egyedi fa bútorzat, környezetbarát anyagok és kiegészítők jellemzik a hotelt.

További csalogató ereje a szállásnak a kitűnő reggeli. Helyi termelőktől beszerzett alapanyagok, házi készítésű lekvárok, tea- és kávékülönlegességek, legjobb borok választéka.
Herman Ági - szerk.

Hullám Villa

Min. ár 15 900 Ft /fő/éj

Balatonmáriafürdő

Közvetlen a szállásadóval!