Hercegasszony Birtok

Modern Elegancia a Hercegasszony Birtokon – vidéki kozmopolita butikhotelünk a Dél-Alföld egyedülálló gyöngyszeme, ami arra hivatott, hogy Vendégeink kikapcsolódását és pihenését szolgálja. A Körős Túrtői holtága mellett elterülő 2 hektáros Birtok garantáltan kényeztet, távol röpít a világ zajától. Testet és lelket kényeztető vízi világ, különleges élményprogramok garantálják a teljes feltöltődést.

Juhász Lóránt tulajdonost személyes szálak kötik a kúriához, melynek története az 1800-as évek végétől íródik. Legfőbb szempont a szobák kialakításánál a régi értékek megőrzése mellett egy formabontó, kortárs építészeti és belsőépítészeti elemek által létrejött hangulat megvalósítása volt.

A bájos Iréne Bisztró kiváló Séfjei a modern konyhatechnológia szakértői – fáradhatatlanul örvendeztetik meg Vendégeinket gasztronómiai alkotásaikkal, amelyek minden esetben helyi termelők friss alapanyagaira épülnek.
A mosolygós jóllakottság érzése mára már fogalommá vált a Birtok alig több mint 1 éves életében, hiszen a vendégeink elismerése mellett olyan szakmai díjjal büszkélkedhetünk, mint a Gaullt&Millau Kalauz 13 pontos, 1 szakácssapkás minősítése. Ezen felül a Hercegasszony Birtok a szállodai rangsorban a Kalauz Top 10 Wellness-hotel és Top 10 Butikhotel kategóriában is a legjobbak között szerepel.

Hercegasszony Birtok – Veled lesz teljes!

Hercegasszony Birtok

Min. ár 7 500 Ft /fő/éj-től reggelivel

Mezőtúr

Közvetlen a szállásadóval!