Fruktárium Vendégház

A vendégház épületegyüttes arculata a régmúltat idéző, vályog falazattal, fehér homlokzattal, apró ablakokkal, tornáccal, ahogyan az volt a múlt század elején. Menyezetgerendás, és korhű bútorokkal berendezett szobái üde, friss hangulatot árasztanak. Reményeink szerint vendégeink felüdülést nyernek a vendégházat befogadó pici faluban és azt ölelő dombok csendjében.

Trizs, az alig 250 lelkes, távoli kis falu Gömörben, ahova az ősök emléke hozott vissza minket és ahol elkezdtük a terveinket megvalósítani.

Örömmel várjuk kedves vendégeinket Fruktárium Vendégházunkban, amelyet az érintetlen természeti környezet, az Unesco Világörökség részét képező Aggteleki Nemzeti Park szomszédságában alakítottunk ki. A világhírű karszt barlangrendszerei és számos egyéb természeti, és kulturális kincsei mellé, azokhoz méltó építészeti értéket képzeltünk el, egy hagyományos Gömöri stílusjegyeket megidéző udvart.

A régmúltat idéző, múlt századelejei stílusjegyeket megtartó vályog-vendégház korhű berendezésével, békés, családias jellegével hívta fel magára a figyelmet.

A négy napraforgós vendégház tipikus kényelmi szolgáltatásai mellett (bőséges reggeli, mini-könyvtár, ping-pong, szauna) a pálinkakészítés rejtelmeibe is bepillantást nyerhetünk. A pálinkaház saját termékeket állít elő (hódító, kólintó, bólintó pálinkák), ezt már csak a vicces elnevezések miatt is szerettem volna megemlíteni.
Herman Ági - szerk.

Fruktárium Vendégház

Min. ár Egyedi ajánlat

Trizs

Virtuális bemutatás

Közvetlen a szállásadóval!