Fogadó a Patkolókovácshoz

Kaland-csomag a Patkolókovácsnál

✔ Pincelátogatás ajándék borral
✔ Mézeskalács Múzeum
✔ A Kávé Háza Szekszárd

Vasárnap estétől péntek reggelig az 5 éjszakából aki 4 éjt foglal az minden napra kap a Patkolókovácstól egy kalandot: egy max. 1 órás pincelátogatást az alábbi képeken látható pincészeteknél ajándék 2 pohár borral a pincészet által megadott időpontban.


Aki 5 éjszakát foglal a vasárnap estétől péntek reggelig az a pincészetek mellett a többször az év kávézójának választott kávézóban a Patkolókovács vendége egy kávéra és egy belépőt kap a Petrics Mézeskalács múzeumba.

Fogadó a Patkolókovácshoz, Szekszárdon a felsőváros Balremető domboldalán évezredek óta lakott (aki nem hiszi járjon utána) történelmi borvidékén a szőlőültetvények között található a város peremén. Lenyűgöző kilátással.

A Fogadó helyén az 1860-as második katonai felmérés térképén már présház található, ez a présház többszöri átépítés és bővítés után,miközben lakóház és patkolókovács műhely is helyt kapott az épületben, nyerte el mai megjelenését.

Ma a pihenni, kirándulni, kikapcsolódásra vágyó utazókat várja akár, csak szállást, vagy élményekkel teli programokat keres kedves leendő vendégünk. pl.: borkóstolók, kirándulások, kulturális programok, vízi- és szárazföldi sportolási lehetőségek. Várja a “Patkolókovács”!

Fogadó a Patkolókovácshoz

Min. ár 6 000 Ft /fő/éj, egy szobában két fő elhelyezése esetén

Szekszárd

Közvetlen a szállásadóval!