Dióliget- Zöld Fészek Lombház

“Csöndes fészket zöld lomb árnyán, Hova múzsám el-elvárnám…” Arany János- Epilógus
A Zöld Fészek Lombház a Dióliget legújabb kis csodája, amely valóban egy szerelmi fészek egy óriási tölgyfa lombja alatt.

A tölgyfa elágazó törzse közötti kis zöld ajtó egy minden komforttal ellátott házikót rejt. Található benne egy felszerelt konyha és egy zuhanyzókabinos fürdő is WC-vel. A fenti teraszról akár a hintaszékben pihenve csodálhatjuk a Vértes-hegységre nyíló panorámát vagy a lenyűgöző csillagos égboltot, a házikó alatti teraszon pedig egy két személyes függőágy csalogat egy kis romantikus összebújásra.

A Dióliget egy mesés 3 hektáros birtok, mely Lovasberényben a Szőlőhegyen található, csupán 55 km-re Budapesttől. Az M7-es illetve az M1-es autópálya felől is könnyen megközelíthető.

A birtok közel 300 diófájával, gyönyörű panorámájával, 2 kis kőházikójával, a 4 stúdióapartmant magába foglaló vendégházával,1 lombházával, kedves állataival (köztük egy barátságos és játékos Border Collie kutyával), vidéki hangulatával minden látogatónk szívét rabul ejti. Nálunk az érezheti igazán jól magát, aki csendre, békére, a természet közelségére vágyik, ugyanakkor él a közvetlen környezetünkben található Velencei-tó, a Velencei-és a Vértes-hegység adta számtalan programlehetőséggel. Túraútvonalak, tanösvények, kerékpárutak, finom borok, diókülönlegességek biztosítják a kellemes kikapcsolódást.

Dióliget- Zöld Fészek Lombház

Min. ár 30 000 Ft /éj/ház min2éj

Lovasberény

Közvetlen a szállásadóval!