Dióliget – Zöld Dió Kuckó + Zöld Dió Házikó

A Zöld Dió Házikónk és a Zöld Dió Kuckónk lehetőséget nyújt arra, hogy úgy pihenjen egy 4 fős család a Dióligetben, hogy együtt vannak, de mégis a kis és nagykamaszok elvonulhatnak a kis kuckójukba a világ szeme elől, ha úgy szottyan kedvük.

A kuckó közvetlenül a ház mögött, a fészer tetején található, ahonnan a játszótér is csak egy karnyújtásnyira van. Lehet itt játszani, titkokat megosztani, párna csatázni, terveket szövögetni, madarakat megfigyelni és éjszakázni is. 5 éves kortól ajánljuk.

A Zöld Dió Házikó alsó szintjén található egy hangulatos nappali-étkező-konyhasarok, ahol ha nyitva hagyjuk az ajtót, akkor mintha egybeolvadnánk a természettel. A földszinten található még a fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel. A tetőtérbe egy picit meredekebb lépcső vezet fel (az egyik képen ez látható is), a fenti helyiségben egy hálórész található egy franciaággyal és egy kinyitható szivacsággyal. A felső rész kis biztonsági ajtóval lezárható.

A kertben óriási fedett terasz, kinti főzési,grillezési lehetőség, játszótér és függőszékek biztosítják a kellemes időtöltést.

Dióliget – Zöld Dió Kuckó + Zöld Dió Házikó

Min. ár 30 000 Ft /éj/ház+kuckó min.2éj

Lovasberény

Közvetlen a szállásadóval!