Dióliget Vendégház

A Dióliget egy mesés 3 hektáros birtok, mely Lovasberényben a Szőlőhegyen található, csupán 55 km-re Budapesttől. Az M7-es illetve az M1-es autópálya felől is könnyen megközelíthető.

A birtok közel 300 diófájával, gyönyörű panorámájával, 2 kis kőházikójával, a 4 stúdióapartmant magába foglaló vendégházával, 1 lombházával, kedves állataival (köztük egy barátságos és játékos Border Collie kutyával), vidéki hangulatával minden látogatónk szívét rabul ejti. Nálunk az érezheti igazán jól magát, aki csendre, békére, a természet közelségére vágyik, ugyanakkor él a közvetlen környezetünkben található Velencei-tó, a Velencei-és a Vértes-hegység adta számtalan programlehetőséggel. Túraútvonalak, tanösvények, kerékpárutak, finom borok, diókülönlegességek biztosítják a kellemes kikapcsolódást.

Dióhéj Lak
A birtok főépületének egyik földszinti stúdió-apartmanja, amely közvetlen teraszkapcsolatával, csodás panorámájával és nyitott fürdőszobás megoldásával egy szuper romantikus választás egy szerelmespár számára.

Dióbél Lak
A birtok főépületének egyik földszinti, 2 személyes stúdió-apartmanja, amely közvetlen kertkapcsolatával és hangulatával olyan idillikus, hogy a kis madárkáknak is kedvük támadt beköltözni:), Óriás ablakain keresztül akár az ágyból, akár az étkezőasztaltól elénk tárul a csodálatos panoráma a távolban a Vértes-hegységgel. A konyha felszerelt, a fürdőszoba zuhanyzóval ellátott.

Diólevél Lak
A birtok főépületének egyik emeleti stúdió-apartmanja, amely akár egy 4 fős család számára is alkalmas a kikapcsolódásra, de praktikus kialakítása miatt 2 vagy 3 fő esetén is otthonos hangulatú és tágas. A konyha felszerelt, a fürdőszoba zuhanyzóval ellátott, a szőnyegpadló burkolat puhaságot áraszt.

Dióbarka Lak
A birtok főépületének egyik emeleti, 2 személyes stúdió-apartmanja. Egy kis menedék, mely ideális választás bekuckózásra. A konyha felszerelt, a fürdőszoba zuhanyzóval ellátott. A szoba vidám és romantikus hangulatáról beszéljenek helyettünk a fotók.

A házigazdák életét átszövi a dió. Az itt fellelhető szálláshelyek sem tagadhatják hova is tartoznak, hiszen mindegyik nevében valahol ott rejtőzik a finomság. Az újonnan kialakított studio apartmanok igazi romantikus, elbújós szállások a Velencei-hegység lábánál.- Herman Ági -szerk.

Dióliget Vendégház

Min. ár 20 000 Ft /éj/lak

Lovasberény

Virtuális bemutatás

Közvetlen a szállásadóval!