Dióliget – Diófácska Présház

A Dióliget egy mesés 3 hektáros birtok, mely Lovasberényben a Szőlőhegyen található, csupán 55km-re Budapesttől. Az M7-es illetve az M1-es autópálya felől is könnyen megközelíthető. A Szőlőhegyet elérve az utolsó 1 km-en murvás út vezet fel a szálláshoz.

A birtok közel 300 diófájával, gyönyörű panorámájával, kis kőházaival, kedves állataival (köztük egy barátságos és játékos Border Collie kutyával), vidéki hangulatával minden látogatónk szívét rabul ejti. Nálunk az érezheti igazán jól magát, aki csendre, békére, a természet közelségére vágyik, ugyanakkor él a közvetlen környezetünkben található Velencei-tó, a Velencei-és a Vértes-hegység adta számtalan programlehetőséggel.

Túraútvonalak, tanösvények, kerékpárutak, finom borok, diókülönlegességek biztosítják a kellemes kikapcsolódást. A Dióliget lelke, mely szívünknek is különösen kedves, hiszen itt éltünk mi is 3 évet. Tökéletes és idillikus hely a megpihenéshez, a természet szépségeire való rácsodálkozáshoz, páratlan családi élmények megtapasztalásához.

A ház alsó szintjén található egy teljes értékű konyha (ahonnan bármilyen étel elővarázsolható), étkező és nappali egyben. A helység lelke egy cserépborítású kandalló, ami elé a kanapéra behelyezkedni egy hidegebb napon – mennyei érzés.

A felső szinten található a hálóhelyiség egy franciaággyal és egy kinyitható szivacsággyal, illetve ide tudtunk kialakítani egy picike fürdőszobát káddal és WC-vel. A házhoz tartozik egy körpavilon, ahonnan bármilyen napszakban tökéletesen élvezhető a panoráma. A gyerekek paradicsoma a játszótér, a ház mellett található.

A vendégház ideális egy 4 fős család számára, de kisgyerekek esetében több mindenre is oda kell figyelni – az emeletre és a pincébe vezető lépcsőre, illetve a kandalló működése esetén a forró kandallóablakra. A Présház légkondicionált.

A Diófácska présház vályog falazatait megőrizve, a köré épített hangsúlyos kőfallal, és hangulatos nádtetővel adja meg a romantikus hangulatot. A vidéki nyugalom szerelmesei ízléses, meseszerű környezetben tölthetnek el egy-egy hétvégét, vagy akár hosszabb időt. - Herman Ági- szerk.

Dióliget – Diófácska Présház

Min. ár 30 000 Ft /ház/éj (min. 2 éj foglalható)

Lovasberény

Virtuális bemutatás

Közvetlen a szállásadóval!