Dédapám Háza Vendégház

Vendégház az Őrség kapujában, a Hetés peremén, egy alig százlelkes kis településen, Kerkafalván. A faluban egyszerre van jelen a városi ember számára varázslatos nyugalom és a vidéki élet lüktetése. A ház a falu közepén áll, mégis erdőszélen, mezőkkel körülvéve. Ha reggeli kávénkat ízlelgetve elmélázunk az aranyló napfényben, a teraszról nézhetjük a közelben legelésző tehéncsordát. És igen, ahogy ezt faluhelyen el is várjuk: reggel kakas ébreszt, délben harang szól, vacsorakor a juhok kolompolnak. Itt másként jár az idő, a szomszédok pedig bármikor készek egy kis beszélgetésre.

Házunk családi örökség, dédapám építette száz évvel ezelőtt. Generációkon át családunkat szolgálta, tetőtől talpig felújítva most a vendégek számára tárja szélesre kapuit. Az építkezés során nagy figyelmet fordítottunk a részletekre, amit csak lehetett, megőriztünk a ház, a vidék múltjából. A szobák felszerelése egyszerre hagyományőrző és modern. Egyik büszkeségünk a kis múzeum, amely nagyapám régi szerszámait mutatja be a látogatók számára. Nagyszüleim büszkék lennének, ha láthatnák…

Vendégházunk öt szobával, központi konyhával, étkezővel, a pajtában nyári konyhával, nagy, kényelmes terasszal várja vendégeit. Húsvéttól október végéig tartunk nyitva, egyszerre tizenhárom-tizenöt vendég számára kínálva teljes kikapcsolódást. Előzetes bejelentés esetén bőséges parasztreggelit szolgálunk fel, vagy kívánság esetén vacsorára válogathat a zalai és vasi ételkülönlegességek között is. Ha eljön hozzánk, nem tud majd dönteni: egész végig a házban maradjon-e, vagy felkerekedjen és barangoljon, kerékpározzon a Hetés és az Őrség csodás tájain.

Dédapám Háza Vendégház

Min. ár 11 000 Ft /szoba/éjszaka

Kerkafalva

Virtuális bemutatás

Aktuális csomagajánlatok

Közvetlenül a szállásadó fogja elküldeni Neked az aktuálisan elérhető legjobb árajánlatot.
 • 🎆 SZILVESZTER
  Az Őrség szilveszterkor is elbűvölő!

  A teljes vendégház (legfeljebb 13 fő részére) egyben kiadó egy szolid, meghitt ünneplésre vágyó társaságnak, 2 éjszaka foglalása esetén 260 ezer, 3 éjszakára pedig 380 ezer a csomagárért.

  A szilveszteri csomag tartalma:
  Érkezéskor üdvözlő ital (pálinkát), 31 -én finom házisütemény, rétes és 2 üveg pezsgő, valamint egy fantasztikus évbúcsúztató lovaskocsikazás az egyedülálló, festett, fakazettás szentgyörgyvölgyi templomba, vagy a varázslatos, titokzatos őrségi erdő ölelésébe.

  A reggeli, a vacsora megrendelésére szinten van lehetőség.
  A fenti ár az étkezések árát nem tartalmazza.
Közvetlen a szállásadóval!