D4 Apartments

A D4 Apartments Vendégház Kisdörgicsén, egy bájos kis Balaton-felvidéki faluban található, autóval tíz percre a Balatontól. A dimbes-dombos, legelőkkel, szőlőkkel és erdőkkel tarkított táj minden évszakban meseszép és tökéletes kikapcsolódást nyújt.

A vendégház épülete eredetileg a falu iskolája volt, ami 1929-ben szűnt meg. A ház egy XVII. század végén épült kis evangélikus templomra néz, ami csendesen bújik meg Kisdörgicse házai között. A nagyon elhanyagolt volt iskolaépületet sikerült úgy felújítani, hogy négy különbejáratú és különböző stílusban berendezett összkomfortos apartman várja a vendégeket. A ház téliesített, az apartmanok fűtését radiátorok illetve padlófűtés biztosítja.
A tetőtéri apartmanokhoz egy közös nappaliban található lépcsőn lehet feljutni. Ebben a helyiségben egy nagy kandallót és egy kényelmes ebédlőasztalt is elhelyeztünk nagyobb társaságok részére.

A vendégház ideális családok, párok és nagyobb társaságok számára.
Az apartmanok 2-6 személyesek, a ház maximális kapacitása 16 fő.

A kertben egy 8m x 4m-es medence, napozóterasz és egy fedett terasz is várja a vendégeket.
A gépkocsiknak zárt parkolót biztosítunk.
A foglaláskor kérjük vegye figyelmbe, hogy a vendégházban nincs televízió, de ingyenes wifi van, valamint kisállatokat sajnos nem tudunk fogadni.

Az apartmanok részletes leírása:
A 65m2-es ‘Classic’ apartman a földszinten található 2-4 fő részére, hangulatában letisztult, elegáns. A két különbejáratú franciaágyas hálószoba mindegyikéhez saját fürdőszoba tartozik. Az apartman egy teljesen felszerelt konyhával, étkezővel és nappalival rendelkezik. Az egyik hálószobának saját, kertre néző terasza van. Az apartman különlegessége a nappaliban található fatüzelésű vaskályha.

Az egy hálószobás 45m2-es ‘Retro’ apartman is a földszinten található 2 fő részére. Már az elnevezése is sejteti, hogy modern, retro stílusban rendeztük be. Itt is egy nappali, egy teljesen felszerelt amerikai konyha és étkező várja a vendégeket. Az apartman kertkapcsolatos és egy hangulatos kőfallal körbekerített saját terasz tartozik hozzá.

A tetőtérben is van egy kéthálószobás, légkondicionált apartman, aminek a ‘Modern’ nevet adtuk, mert kényelmes, modern, városias jellegű a berendezése. Mérete 60m2 és 2-6 fő számára nyújt elhelyezést. Itt egy franciaággyal és egy 2 db különálló ággyal felszerelt hálószoba található, amelyek tovább bővíthetők plusz két személy részére. Ez az apartman ideális gyerekes családoknak. A kellemes méretű konhya, nappali és étkező egy légtérbe kerültek.

A szintén tetőtéri 40m2-es ‘Romantic’ apartman a legkuckósabb apartman a házban. Egy franciaággyal rendelkező hálószobát tartalmaz, de a nappaliban található kanapé kihúzható, így plusz 1 vagy 2 fő is kényelmesen aludhat azon. A többi apartmanhoz hasonlóan itt is egy felszerelt konyha, étkező és fürdőszoba került kialakításra. Légkondicionált.

A környéken nagyszerű bicikli és túra útvonalak találhatók. Több strand is néhány perces autózással elérhető: Balatonakali, Fövenyes, Balatonudvari, Örvényes (ingyenes). Dörgicse híres a középkori templomromjairól és csodaszép levendula farmjáról (‘Levendárium’ Levendula Major). A környéken egyre több jó minőségű étterem és borozó található (pl Pántlika Pincészet és Porta – Dörgicse, Zománc Bisztrócska – Vászoly). Lovagolni is számos helyen lehet. Érdemes ellátogatni a szomszédos falvakba: Vászoly és Pécsely. Kedvencünk a közelben található két kertmozi (Balatonakali és Fövenyes).

D4 Apartments

Min. ár 28 000 Ft /éj

Dörgicse

Közvetlen a szállásadóval!