Csónakos ház

LAST MINUTE 

JÚLIUS 28. – AUGUSZTUS 3.

AUGUSZTUS 10. - AUGUSZTUS 15.

A min. foglalás 4 éjszaka


Gyertek és pihenjetek nálunk,
egész nyáron csak a fenti két időpont szabad!

A Balaton-felvidék és a Káli – medence mesébe illő falvai, a Badacsonyi Borvidék hűs pincéi, a nyüzsgő termelői piacok és Balaton közelsége teszik feledhetetlenné a nyaralást a család minden tagja számára a Csónakos házban, Badacsonyörsön.

A 7 fős vendégházhoz tartozik egy saját csónak is, melyből a vizen ringatózva csodálhatjuk a közeli szőlősdombokat, a tóparti sűrű nádas élővilágát, és romantikus balatoni naplementét!


A ház zárt kertjében gyermek játszótér, bogrács,-és grill felszerelés, a 100 éves diófa árnyékában pedig hatalmas, pihenésre hívogató ülőgarnitúra található.


A foglaláshoz welcome bekészítéssel készülünk: 1 üveg házi zölddió pálinka, gyümölcs, sütemény, friss zöldségek és sajtok helyi termelőktől, házi kolbász, valamint 1 üveg tájbor.

Nálunk otthon érzed magad! Olyan vendégházat akartunk, ahol otthon érzi magát a kedves vendég, most, egy év távlatából talán ki merjük jelenteni, hogy ez sikerült is. Hét fős vendégházunk a Badacsony lábánál, saját csónakkal, csendes zsákutcában várja a pihenésre, békakuruttyolásra és a szőlős dombok nyújtotta látványra vágyó vendégeinket.

Hogy is kezdődött mindez? Több éve járunk a Balatonra, azon belül is Badacsonyba. Fokozatosan mutatta meg magát a vidék, minden évszakban más természeti csodát fedeztünk fel. Így ment ez évekig, és remélhetőleg tartogat még újat számunkra is. Borvidék, ez nem is vitás. Mindent átjár a szőlős dombok, présházak és pincészetek hangulata, ötvözve mindezt a Balaton közelségével. A Badacsony és a Káli medence egyedi klímát biztosít, a tipikus építészet pedig a múltat idézi, új köntösben. Az ide látogatók is ezt az egyedi érzést keresik, és nem véletlen, hogy mi is azt éreztük, rátaláltunk.

Régóta dédelgetett álom volt ez … néhány vendégül látott baráti család visszajelzése arra ösztönzött bennünket, hogy osszuk meg másokkal is ennek a gyönyörű környezetnek az élményét, valódi pihenést és kikapcsolódást nyújtó értékét. Így született meg az ötlet és elhatározás 2016 őszén, hogy belekezdjünk az álmunk valóra váltásába, és alakítsunk ki egy családi nyaralót. A felújítás-átalakítást több lépésben valósítottuk meg, de végig az a cél vezérelt bennünket, hogy otthonos, családias és a tájra jellemző népies berendezési elemekkel tarkított környezetben fogadhassuk vendégeinket. A tervezés és kialakítás során a legapróbb részletekig arra törekedtünk, hogy minden tekintetben biztosítsuk a kényelmes időtöltés és pihenés feltételeit, s hogy a csodás környezetet kiegészítve az otthonos, hangulatos belső is maximálisan vendégeink elégedettségét szolgálja.
Bízunk benne, hogy a környék varázsa és a Csónakos ház hangulata minden vendégünknek felejthetetlen élményt nyújt.

Attila&Kriszta&Flóra

Amivel várunk:

– két különálló, stílusosan berendezett, egyenként két személyes szoba az emeleten (ez egyik szoba pótágyazható), és 1 egyszemélyes szoba
– dupla ággyá alakítható kényelmes kanapé a nappaliban
– friss ágynemű, törülközők
– led tv 60 csatornával, ingyenes wifi
– igény szerint járóka, babaágy és etetőszék a piciknek
– jól felszerelt konyha: elektromos sütő, gáztűzhely, hűtő, mosogatógép, mikró, vízforraló, teríték 8 főre
– spájz helyi borokkal és a háziasszony által készített kézműves lekvárok, chutney-k (térítés ellenében)
– fonott kosár a piacozáshoz
– panorámás erkély az emeleten, árnyas terasz a földszinten, kényelmes pihenő bútorokkal
– mobil grillsütő a kertben, brikett és gyújtós
– saját csónak zárt kikötőhelyen

Csónakos ház

Min. ár 49 500 Ft /ház/éjszaka

Badacsonytomaj

Közvetlen a szállásadótól!