Magazin

A hó nem garantált, a jókedv igen..

Gasztro hétvége - Eszkimó parti a téli mesebirodalomban, Patóhegyen

Elbújunk a világ elől, a mézeskalács házikók cserépkályhájának tüzénél megmelegszünk, hallgatjuk, ahogy ropog a fa, majd egyszer csak Sándor hívó szavára leszünk figyelmesek. Szól, hogy ideje kibújni a meleg házikóból és vele tartani egy igazi téli csemegére.

A grillteraszon forralt bor, fűszeres grog és helyi pálinkás tea vár minket. Pár korty után már nem is érezzük annyira csípősnek a friss hegyi levegőt. A lábosban debreceni és frankfurti fő, a nyárson pirul a szalonna, a sparheltben készüla héjában sült burgonya. Az asztalon friss házi zsíros kenyér vár minket hagymakarikákkal, paprikával és sóval megszórva.

Eszegetünk, iszogatunk, melegszünk és beszélgetünk. Majd azt vesszük észre, hogy jó társaságban bizony gyorsan telik az idő, beköszöntött az este, felragyognak a csillagok és visszatérünk jó meleg meseházikónkba.

Mivel is ment el így az idő? Talán, igazán egymással...

Eszkimó parti Patóhegyen

Helyszín: Patóhegy Grillterasz
Ital: korlátlan forralt bor, boros tea, pálinkás tea, házi bor, házi pálinka
Étel: főtt frankfurti és debreceni virsli, grillkolbász, szalonna nyárson, héjában sült burgonya, friss házi zsíros kenyér hagymakarikákkal, mustár, torma, ketchup
Időpont: januárban, februárban minden hétvégén (előre jelentkezés szükséges)

Részvételi díj: 3500 Ft/fő, a programhoz minimum 2 éjszaka szállás foglalása szükséges, amely külön fizetendő

További információk: Hanyecz-Sebők Fatima +36 30 277 85 08
Szállás bemutatkozó oldala: Patóhegyi Borházfalu

Fotók: Kustány Katalin, Emlékálmodó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.