5 Ház Borbirtok

A régi présházakból kialakított 5 kisházban – melyek mindegyike saját pincével rendelkezik – összesen 20 férőhellyel várjuk vendégeinket. 2 és 4 fős apartmanokkal várjuk vendégeinket. Minden apartman saját fürdővel és wc-vel rendelkezik. A fürdőszobák zuhanyzósak és alapvető fürdőszobai kellékekkel felszereltek. A konyhasarokban minden alap felszerelés megtalálható egy pár napos, önellátó kikapcsolódáshoz. Kenyérpirítóval és Nespresso kávéfővel felszereltek az apartmanok.
A reggeli benne van az apartmanok árában!

Minden apartmanhoz tartozik kültéri bútor is, hogy jó időben a teraszról gyönyörködhessenek vendégeink a tájban. Igény szerint meleg vacsorával vagy ebéddel is tudunk szolgálni. Házi készítésű sós és édes süteményeket is sütnek kollégáink. Szabadtéri főzésre is grillezésre is teret és eszközt biztosítunk vendégeinknek.

Birtokunkon minden kisállat díjmentesen szállhat meg!

Csendes, nyugodt környezetben borozhat és csodálhatja a szeme elé táruló vadregényes vidéket. Nálunk nem csak szellemileg lakhat jól, hiszen saját konyhájában alkothat, de a szabadban bográcsozhat, vagy barátaival vendégül láthatják egymást a közös konyhánkban. A birtokon és a hegybe süllyesztett konferenciapincénk kupolatermében 100 fő is kényelmesen elfér. Ezen felül szabadtéri vendéglátásra is van mód.

5 Ház Borbirtok

Min. ár 29 900 Ft /2 fő/éj reggelivel

Somlószőlős

Virtuális bemutatás

Közvetlen a szállásadóval!